tisdag 17 november 2009

It wasn´t me, nobody saw me!!

När hussarna och mattarna åker iväg för dagen så brukar jag vilja ligga ute i hallen och mysa.
Nu har jag inte fått göra det på ett tag, för de hävdar att saker går sönder då?! Jag har inte riktigt förstått vad de syftar på, men har liksom tänkt att de vet säkert bäst, inge roligt om det går sönder saker.

Imorse så fick jag iallafall en ny chans...matte drog en harang om att inte bita eller tugga på saker, men vad hade jag med det att göra liksom!? Jag rullade helt sonika över på ena sidan och la mig tillrätta tills hon hade malt klart.

Sen hade jag en toppendag hemma...men av nån konstig anledning så var inte matte glad när hon kom hem...trots att jag viftade på svansen och verkligen visade hur glad jag var över att se henne...jag började ana oråd!
Hon pekade på skohyllan som kanske såg lite konstig ut...Men det var inte mitt fel!! Stickorna i min hals har verkligen ingenting med saken att göra!!

It wasn´t me, nobody saw me!!!

2 kommentarer:

  1. hehee bra jobbat! Ett tips från mig är att du inte räcker ut tungan åt matte så hon ser risporna efter Novas kardborrebandsskor ;)
    Skor har aldrig varit min grej men jag stöttar dig och backar upp dig Atlas!
    It wasn´t he!

    SvaraRadera
  2. Det är inte så mycket själv skorna som lockar...men snööööörena....*smaskens*!!! Men big deal liksom?! Finns ju de som tillverkar skosnören hela dagarna?!

    IT WASN`T ME!!! :)

    SvaraRadera